Coaching

Businessplan
ProgrammaStart Direct

Wat gaan we doen?

Businessplan Schrijven

Een businessplan in de culturele sector, dat is toch wel een vak apart. Er zijn verschillende valkuilen te vermijden en wegen waarlangs je je kunt begeven. Ik help je met:

Plan Schrijven

Een degelijk plan voor jouw product of idee opstellen op schrift

Valkuilen

Belangrijke valkuilen in de cultuursector ontwijken

Rendabel

Je plan rendabel maken, ook voor in de toekomst

Investeerders

Je plan geschikt maken voor eventuele partners of investeerders

Hoe gaan we te werk

Een eerste vrijblijvende kennismaking en daarna meteen aan de slag!

Stap 1. Kennismaken & voorstel

We beginnen altijd met een eerste kennismaking, ik leer jou kennen en jij mij. Wat doe je nu, wat zijn je wensen, wat wil je anders doen? Ik maak naar aanleiding van ons eerste gesprek een voorstel en als je het ziet zitten gaan we samen aan de slag!

Stap 2. Reflectie

Samen reflecteren we op wat je al gedaan hebt en help ik je daarin nieuwe opties te ontdekken voor het opzetten van nieuwe diensten die je misschien kunt gaan aanbieden. Ook bekijken we documentatie die je misschien al hebt en kijk ik of we dit kunnen gebruiken voor een goed plan.

Stap 3. Plan maken

Samen kijken we naar het doel van je plan. Wil je investeerders aanspreken of wil graag een meerjarenplan voor jezelf als ondernemer. Aan de hand van deze specificaties en je eigen wensen stellen we een plan op waar je ook in de toekomst mee uit de voeten kunt!

Bij elke sessie voorzie ik je van concrete tips die je direct in jouw situatie kunt toepassen. Mijn coaching wortelt stevig in de praktijk en gaat dus (veel) verder dan alleen wat theoretische adviezen.

Businessplan schrijven - Carin Brenninkmeijer

Carin heeft samen met het Ivak-team op zeer professionele wijze een complete les locatie verhuisd. Door haar gedetailleerde werk en inventarisatie van instrumenten, lesmateriaal en de wensen van het docententeam, is de verhuizing goed verlopen. Het is heel fijn dat zij ook in het natraject een luisterend oor en actieve houding heeft, voor zaken die goed afgerond moeten worden. Zowel de freelance docenten als het Ivak-team hebben op een zeer prettige manier van haar diensten en positieve inzet gebruik mogen maken. 

Kirsten Dijk

Coördinator Amateurkunst, IVAK

Businessplan schrijven

Meld je aan voor een gratis kennismaking