Coaching & Advies

Pakket op Maat
ProgrammaStart Direct

Wat gaan we doen?

Pakket op Maat

Voor organisaties en culturele instellingen kan ik helpen navigeren, organiseren en adviseren bij allerlei uiteenlopende zaken. Dankzij mijn kennis, ervaring en connecties in de Culturele Sector in Noord Nederland ben ik multi-inzetbaar. Ik zie het werk liggen en pak het op waar nodig.

15+ jaar ervaring

Als ondernemer in de cultuursector timmer ik al meer dan 15 jaar succesvol aan de weg!

Organisatorisch talent

Ik help graag mee en spring zelf bij waar nodig. Ik zie het werk liggen.

Connecties

Stevig geworteld in de culturele sector in Noord Nederland

Stimulerend

Ik kijk naar de toekomst en zoek mogelijkheden voor bestaansrecht voor organisaties en individuen.

Hoe gaan we te werk

Een eerste vrijblijvende kennismaking en daarna meteen aan de slag!

Stap 1. Kennismaken & voorstel

We beginnen altijd met een eerste kennismaking, ik leer jou kennen en jij mij. Wat doe je nu, wat zijn je wensen, wat wil je anders doen? Ik maak naar aanleiding van ons eerste gesprek een voorstel en als je het ziet zitten gaan we samen aan de slag!

Stap 2. Reflectie

Samen reflecteren we op wat er al gedaan is en ik help daarin nieuwe opties te ontdekken voor het opzetten van nieuwe diensten of producten. Ook kan ik kijken naar wat er nog nodig is om de gestelde doelen te behalen.

Stap 3. Uitvoering

Samen kijken we naar de doelen. Ik spring bij waar nodig en waar jij het wilt.

Bij elke sessie voorzie ik je van concrete tips die je direct in jouw situatie kunt toepassen. Mijn coaching wortelt stevig in de praktijk en gaat dus (veel) verder dan alleen wat theoretische adviezen.

Businessplan schrijven - Carin Brenninkmeijer

Carin heeft samen met het Ivak-team op zeer professionele wijze een complete les locatie verhuisd. Door haar gedetailleerde werk en inventarisatie van instrumenten, lesmateriaal en de wensen van het docententeam, is de verhuizing goed verlopen. Het is heel fijn dat zij ook in het natraject een luisterend oor en actieve houding heeft, voor zaken die goed afgerond moeten worden. Zowel de freelance docenten als het Ivak-team hebben op een zeer prettige manier van haar diensten en positieve inzet gebruik mogen maken. 

Kirsten Dijk

Coördinator Amateurkunst, IVAK

Pakket op Maat

Meld je aan voor een gratis kennismaking